torsdag den 14. marts 2013

Strik og drømme

Der er stadig gang i strikkepindene. Den oprindelige ide med et tørklæde er vist langsomt ved at ændre sig. En ny ide er ved at forme sig, måske det bliver til slutresultatet ? Det må tiden vise. En ting er dog sikkert, garnet er lækkert. Farven "Appelsinskræl" er jeg stadig vild med.


Mens det lækre garn dannes til masker, så er der gang i drømmene. Vi har et lille rum - et vindfang - det er uden isolering, indeholder bl.a. vores gamle hoveddør. Døren blev blændet af, da vi byggede om/til for en hel del år siden. Rummet er (utilsigtet) blevet gemmested for alle mulige og umulige ting. I gulvplan er det ikke mere end måske 3 m2, men i årenes løb har der alligevel sneget sig en stor mængde af ting ind.  Det vil tage et godt stykke tid at få tømt rummet. 


Men vi er blevet enige om, at der skal tænkes nyt. Der må laves opmåling, oprydning og opsamling over vores drømme. Rummet skal isoleres. Hoveddøren skal erstattes med et vindue. Et flisegulv skal bankes op. Vand, afløb og el skal laves. Listen er meget lang. Men der er muligheder for noget rigtig godt.Lige nu har projektet overskriften "Bryggers"..... måske en lidt prængende overskrift set i forhold til rummet størrelse? Men på den anden side drømme er vigtige! Drømme må gerne brede sig og have volume. Drømme skal have farver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar