søndag den 14. juli 2013

Ud i det grønne

Weekenden er blevet brugt til at se lidt nærmere på udvendige ting som skal have en kærlig hånd, så lige nu må soveværelset vente lidt.

Haven er omkranset af utrolig mange meter hæk. Hæk i varierende udgaver. Hækkeklipningen er gået i gang. Det kræver, manuel hækkeklipper, en motoriseret, et ørnenæb og en elektrisk sav.


De første to naboer er blevet taget med på råd før klipningen, for der skal klippes og skæres seriøst, der hvor vores grunde mødes. Hækkene er i forlængelse af hinanden og danner rammen om den ene langside af vores grund.

På første del af denne hæk må størrelsen på den enkelte plante nærmest kaldes for træer. Her er der givet ok for en seriøs ned- og indskæring.

Det næste stykke hæk er en ligusterhæk, som har vokset sig høj i både bredde og højde, samtidig er den blevet ranglet og truer med at lægge sig ned. Vinteren klarer den i hvert fald ikke. Forhåbentlig kan vi også her finde en løsning.

Der er i hvert fald arbejde til et pænt stykke tid. Det er allerede blevet til 4 turer på lossepladsen med grønt, men hold op hvor det giver lys og luft.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar