tirsdag den 2. juli 2013

Dage med dejligt fyldt

Der har den sidste uges tid ikke været overskud til at komme til tasterne. Ældste´s flytning samt forberedelserne og afholdelsen af Mellemste´s 18 års fødselsdag endte med at komme til at ligge inden for de samme 5 dage. Planlægningen havde ellers været helt i top, men Udlejer tilbød Ældste, at hun kunne rykke sine ejendele ind tidligere end først aftalt. Et tilbud som ikke var til at afslå, når man nu står og tripper for at komme til at flytte ind i sin egen lejlighed.


Lejligheden har dejlig udsigt over Øresund. Her har du et udsnit af udsigten fra et af vinduerne. Ejendommen er fra begyndelsen af 1930érne, og selv om tiden har slidt på huset, så er der rigtig mange fine detaljer.


En af detaljerne er radiatorens temperatur-regulering. Den er da bare helt skøn. Lejligheden er placeret godt oppe i højden, så der blev for alvor motioneret benmuskler, da kasser og møbler skulle transporteres til den nye adresse.  Det er tydeligt og forståeligt at Ældste gerne ville have denne lejlighed. Hendes møbler og fine ting er blevet sat på plads, og det er blevet så hyggeligt.

Sideløbende med flytningen havde vi gang i forberedelserne til Mellemste´s 18 års fødselsdag. Mellemste har afprøvet opskrifter på hjemmelavet kagecreme, skrevet indkøbslister og tilrettelagt. Vi skulle blot være chauffører og hjælpe med at få borde og stole på plads.

I søndags havde sidste flyttekasse forladt vores hus, og vi blev klar med dejlig mad og kunne sige velkommen til 30 gæster.

 

Selv om planlægningen ikke var helt hensigtsmæssige, endte alt med at gå op i en højere enhed.  Det blev en rigtig dejlig og hyggelig dag sammen med venner og familie. Vejret viste sig ikke fra sin helt gode side, men det lykkedes at få skabt siddepladser til alle indendørs. 

Søde gæster hjalp løbende med opvask og oprydning, så da de sidste sagde farvel, havde vi stort set alt på plads igen. Den hjemmelavede kagecreme var en af elementerne i en hjemmelavet jordbærkage med creme og mazarinbund. Et foto nåede jeg ikke at tage, men lækker var kagen! Jordbærene leverede vores egne jordbærplanter på fineste vis. Der var så mange bær, at der også blev en stor skål med store røde jordbær, som bare kunne spises.


Da alle gæsterne var taget hjem og alt ryddet op, fandt hele familien sig til rette i sofaerne. Abby - der i den grad havde været med her der og alle vegne - skyndte sig at erobre en af pladserne. En MEGET træt hund. Af sin aller bedste ven - Isac - havde hun fået et kødbed. Det lå sikker og godt lige ved siden af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar