tirsdag den 23. juli 2013

Kærligt spark

Min søde veninde Mette var forbi til hygge og snak. Vi skulle opdateringes omkring ferie, liv og oplevelser de sidste par uger, hvor hun har været udenlands.

Vi nåede også lige at kigge på vores meget grønne have - som i - meterhøjt ukrudt, hække der skal (er i gang) trimmes og bede som godt kunne trænge til et par timers lugning.... hver.

Mettes øjne fangede en solbærbusk, som i den grad var tynget af store og helt modne bær. Mit blik har også fanget busken, op til flere gange dagligt, men der skulle ligesom et kærligt spark fra Mette, før bærene blev hentet. Hyggeligt var det at snakke og plukke bær samtidig. Med skålen fuld takkede Mette af, men jeg var ligesom varmet op. Så jeg tog lige en runde. Det blev til:400 gram gule stikkelsbær, 750 gram solstiksbær, 1 kg solbær og 500 gram skovjordbær.

Skovjordbærene blev til et hyggeligt glas marmelade med den helt særlige smag og duft, skovjordbærene har.Derefter blev der 3 glas med en kombination af solstiks- og stikkelsbær. Solbærmarmeladen kunne fylde et almindeligt glas og et meget stort. Sådan kan et kærligt spark sætte ting i kog... og på glas :)

Et par mærkater til at vise indhold.


Det første glas er allerede afleveret som gave til søde venner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar