tirsdag den 11. juni 2013

Taburet 1 + 2 samt en stol

I byen ligger en genbrugsforretning, Bror & Søster, som er placeret i en gammel ejendom. Butikken snørkler sig igennem flere rum og etager. Du kan også gå på jagt i en kælder.
Lige nu har de et godt tilbud find 2 ting betalt for den dyreste.

Jeg mangler ingen nipsting, ingen møbler eller noget som helst andet. Har faktisk gjort op med mig selv, at denne sommer skal bruges på at få rokeret om på møbler, tyndet ud og smidt væk 

Men man kan jo bare nøjes med at se og ikke købe. Bare lige ose lidt. Der er mange mulige og umulige ting. 

Så fangede mine øjne en fin lille taburet med rødt sæde. Meget fin synes jeg. En anden taburet i lyst træ. Også utrolig fin.


Oppe på 1. sal stod der en sjov stol. Meget lavt ryglæn og med slidt polstring. Til gengæld så kunne 50,00 kr. gøre én til ejer.


Holdt fint stand. Ingen køb. Taburetter var dog fine.... mon det var noget for Ældste? En lille snak i mobilen, og så kunne jeg fremvise fotos. Jo... de var godt nok fine. Vi kunne lige nå ned og kigge sammen, inden de lukkede.

Taburetten i lyst træ fandt ikke nåde for Ældstes skarpe blik. Der var flækker i sædet, som nok ville blive til gene. Men taburetten med rødt sæde måtte gerne blive en del af hendes ejendele. Dermed kunne hun jo finde en ting mere, som helt gratis kunne blive hendes. Valget faldt på en stor gammel syltekrukke med brun glasur. 
... og det med ikke at købe noget gælder jo ikke, når man gør det for at give det til andre vel?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar