tirsdag den 4. juni 2013

Chris McDonald foredrag

Ældste blev inviteret til et foredrag med Chris McDonald. Hun måtte medbringe én gæst, og hun valgte at tage mig med. Heldig er jeg.


Et foredrag om hvordan man bliver mere positiv i sin tankegang, hvordan stopper man en negativ tankespiral,   hvorfor skal dygtige mennesker bruges som inspiration, men ikke til motivation. Attitude hvad betyder det ? og en helt masse andet.

Chris McDonald fik gang i både hjerne og lattermusklerne i løbet af det 2 timer lange (eller skal vi sige korte) foredrag. Tiden fløj afsted.


Lidt klogere omkring hvorfor negative tanker aktiveres nemmere end positive. At ordsproget "Op på hesten!" (et ordsprog som tit bliver brugt af mig) ikke er så tosset endda.

... og at det kræver træning og træning at blive god til at tænke positivt. At det betaler sig at bruge energi på positive ord. Så de ord som bruges til at danne éns tanker er positive.

... og hvis hjerne kører i selvsving og ikke kan forlade den negative spiral, så vil fysisk bevægelse af kroppen stoppe de negative tanker. Så ud og gå en rask tur.

Byder muligheden sig så kunne jeg godt finde på at snuppe et foredrag mere med ham.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar