onsdag den 12. juni 2013

Onsdagen i ord og billeder

Nogen har gennem et stykke tid samlet sig bunker rundt omkring i haven. Bunker af urtepotter. Bunker af baljer. Der måtte sorteres, smides ud og flyttes.

Jeg har passeret forbi og tænkt, at nu skulle der vist skrides til handling, men det har ligesom ikke været et punkt, som har fået en interesse til at brænde vildt og inderligt. I dag blev irritationen over den herskende uorden dog for stor.


En større mængde af urtepotter er nu pænt stablet i nogle flettede kurve. Dem, der havde slidt sig selv i stykker, er blevet puttet i en affaldssæk, og resten står nu tålmodigt og venter på, at jeg hiver noget varmt vand og en børste frem. Så får de alle sammen en overhaling. Når de er tørre igen, bliver de sat i sirlige stabler og placeret på en hylde, og der er klar til næste års forspiring.

Med orden og sirlighed som tema for dagen faldt blikket så lige - igen - på græsset som har groet sig vildt og voldsomt langs bedkanten.


Med heftig klipning er de vilde lokker nu tæmmet..... og lige for god ordens skyld, så er de afklippede græsbunker blevet flyttet.


Have-assistenten er selvfølgelig med på sidelinjen. 


Der bliver virkelig lagt seriøse kræfter i at holde øjnene åbne. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar