onsdag den 11. september 2013

The Finder og en undskyldning

Der er taget hul på en ny serie på Viaplay. "The Finder". Ny og ny. Serien er et par år gammel, men her er ny ment som "begyndt på".Ren underholdning som ikke kræver de store hjernevindinger. Serien handler om Walter, der er udstyret med særlige evner til at finde ting.

Det får mig så frem til, Abby, der også har en virkelig god og skarp (næse) sans for at finde ting. I øjeblikket er den på en kurs, der hedder hasselnødder. Intet egern kan føle sig sikker på, at vinterens depoter er i sikkerhed.Nu har egerner vist ikke en helt god hukommelse, hvad angår placeringen af deres vinterrationer, men det/de egerner, hvis depoter befinder sig i vores have, vil tro, de i den grad er ramt at hukommelsestab. 

For Abby går i den grad all in. Der bliver gravet, søgt og ledt, så snart hun er i haven. Og tro mig. De bliver fundet. Altså nødderne.

Gåturene er også præget af Abbys hang til hasselnødder. Så snart der er et nøddebuskas i nærheden, bliver radaren tunet. Skallerne og guldet bliver sirligt skilt ad. Derefter gumles med stor velbehag.

Vi kan godt deles om fangsten. Jeg træder på nødden, så skallen flækker. Abby fisker nødden ud og spiser. Sådan - samarbejde.


Bare for at bringe balance i regnskabet skulle jeg måske overveje at anskaffe en eller anden form for foderplads til egernerne.... så er der jo også mulighed for, de små springfætre bliver ved med at laver depoter i vores have, og dermed holder vores hund aktiv og motiveret for at finde ting.....

I hvert fald så kommer her først en undskyldning for Abbys hang til hasselnødder (helst) indsamlet af andre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar