mandag den 9. september 2013

Textilmesse

Mit arbejdsliv er for en tid fuld af fibre i nøgler. Det er rigtig skønt. Det gav også mulighed for at deltage i Textilmessen i Vejle, som ellers kun er åben for fagfolk.

Lene Randorffs nye bog "Strik fra tiden - til tiden" var en af de nye ting. En rigtig fin bog med mange søde opskrifter.


foto lånt fra Lillestrik.dk
Lene Randorff har firmaet Lillestrik. Der er så mange lækre ting til både børn og voksne. Til butikken købte vi bl.a. strikkekit til denne skønne drengevest.

Foto lånt fra Lillestrik.dk


Regnbuen
Foto lånt fra Lillestrik.dk
Kittet til tørklædet "Regnbuen" var også rigtig lækkert. Inspirationen fra tørklædet stammer fra Olafur Eliassons "Your Rainbow panorama" på taget af kunstmuseet ARoS. Lillestriks forskellige designs kan godt risikere at finde vej til mine strikkepinde. 

Et andet lækkert stykke håndarbejde, jeg helt bestemt selv skal lave på et tidspunkt, er dette hæklede halsrør. Rigtig, rigtig lækkert. 


Opskriften er lavet til Filcolana af Sidsel Sangild. Opskriften er ikke lagt på hjemmesiden endnu, men den kommer forhåbentligt snart!
I øvrigt er Filcolanas hjemmeside fyldt med gratis opskrift, både hæklede og strikkede ting. Der er både opskrifter som kan bruges af begyndere og øvede. Sidsel Sangild finder du "På krogen"

Godt at få øjne og ører fodret med nye ting. Ønskelisten til ting jeg gerne vil lave blev i hvert fald ikke kortere af denne tur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar