søndag den 14. april 2013

Venindeaften

Ilva indbød til "Venindeaften". Det takkede Mette og jeg ja til. Som velkomst blev der budt på kølig vin og lækre snacks. Beklager at billedet ser lidt rodet ud, men fik først taget det, efter en hel del kvinder havde smagt på lækkerierne.Aftenens program lød bl.a. på foredrag af boligstylist Sidsel Zachariassen om forskellige trends indenfor boligindretning og hendes arbejde.Ud fra fotos, farveprøver, udklip fra blade, stof, bånd o.lign laver Sidsel Zachariassen et moodboard. Denne form for collage kan være med til at gode ideer, ønsker, farver og detaljer bliver fasthold, og at der kommer sammenhæng på det endelige resultat.

Sidsel  Zachariassen havde lavet eksempler på moodboards, og så omsat disse til indretningsforslag med møbler og tilbehør.

 

En fin detalje var dette pudebetræk, som lignede et korsstingsbroderi, men var et fotoprint.

 
Endnu et moodboard-eksempel mere, her med pastelfarver og ideen omsat til en udstilling.


Efter tips og trends startede Annette Roesbjerg, forfatteren bag bogen ”Kend din vin kvinde” smagning af vine fra Skovgaard Vine.Her blev rollerne som henholdsvis vinsmager og chauffør fordelt uden nogen form for diskussion. Jeg er på ingen måde til vin. Men det er Mette heldigvis, og sådan er vi rigtig gode til at supplere hinanden. Et par hyggelige timer i godt selskab får hurtig ben at gå på.


                  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar