mandag den 12. august 2013

De sidste feriedage

Der har været stilhed her på siden, for der er blevet arbejdet videre i huset og i haven. De sidste feriedage, for det meste af familien, skulle nydes i lange og seje træk.

På nær et par dage for Mellemste, Yngste og Manden i Jylland, så har vores ferie være holdt her på hjemmeadressen. Det har det været perfekt. Dagene har både været fyldt med afslapning, hygge og praktiske gøremål i en sirlig og god blanding.

I denne omgang har Manden haft 14 dage. 14 solrige og lange dage fyldt med passende mængder af stort set alt det , vi kan lide.Yngste har været god til at bruge hver en feriedag til det yderste. Den sidste uge er blevet brugt i selskab med en masse andre piger og drenge, som har danset moderne dans. 

Heldigvis har der også været mulighed for at kunne bruge en dag (eller to) godt gemt mellem puder og dyner. Med mobilen lige i hånden, så kontakt med vennerne kan opretholdes samtidig med, at der er perfekt udsigt til fjernsynet. Abby kunne med det samme se sit snit til, en god lang lur indtaget i lune omgivelser tæt på Yngste.

I dag er hverdagen skudt i gang igen. Yngste starter på sit sidste år i Folkeskolen. Det er ok, at hverdagen har melder sig igen, synes jeg. Der er tanket godt op hos hele familien. Tanket op med ro, afslapning og sol.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar